Положення про конфіденційність

 

 

       Приймаючи умови цього Положення про конфіденційність при реєстрації, ви надаєте згоду на збір, використання і обробку нами своїх персональних даних і підтверджуєте, що, даючи таку згоду, ви дієте по своїй волі і в своїх інтересах.

       Ми приділяємо велику увагу конфіденційності ваших даних. Скориставшись нашими послугами, ви надали нам довіру, і ми це цінуємо. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб зберегти ваші персональні дані в безпеці.

 

 

       Це Положення про конфіденційність регулюється Законом України "Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року № 2297-VI щодо користувачів Порталу та користувачів мобільних додатків "TPL service".

 

       Це Положення про конфіденційність поширюється на всі види інформації, яку ми збираємо через Веб-портал "TPL service" (далі по тексту - "Портал"), додатки для мобільних пристроїв "TPL service" (далі по тексту разом "Мобільні додатки"), а також через інші джерела, зазначені в цьому Положенні про конфіденційність.

Ви надаєте згоду з цією Політикою конфіденційності при реєстрації на Порталі або Мобільних додатках. Якщо ви не згодні з цією Політикою конфіденційності, ви не можете користуватися Мобільними додатками або Порталом.

 

       Ми можемо час від часу вносити зміни до цього Положення про конфіденційність. Рекомендуємо вам регулярно перевіряти цю сторінку, щоб залишатися в курсі останніх змін.

Це Положення про конфіденційність складено українською мовою, однак надається для ознайомлення російською та англійською мовами. У разі невідповідності між умовами цього документа українською мовою і його перекладом на російську та англійську мови, юридичну силу має версія документа українською мовою.

 

       Персональні дані, які ви надаєте нам.

1) Користувачі Порталу і Мобільних додатків "TPL service"

Ми збираємо, використовуємо та обробляємо Персональні дані, які ви надаєте нам: ім'я, електронну адресу, телефон, місто, як при заповненні реєстраційної форми на Порталі або в Мобільному додатку, так і при заповненні свого профілю.

Ми збираємо ваші дані також і у випадках, коли вам необхідно зв'язатися з нашою службою підтримки клієнтів, або звернутися до нас через інші канали (наприклад, через соціальні мережі).

Ви можете створити обліковий запис, який дозволяє зберігати персональні налаштування, переглядати попередні замовлення, планувати майбутні замовлення і управляти поточними.

Ви можете брати участь у рекламних акціях чи розіграшах - в такому випадку ви також будете надавати нам свої персональні дані. Крім того, ви можете надсилати нам відгуки про сайт і ділитися своєю думкою або звертатися за допомогою в процесі використання послуг Порталу або Мобільних додатків.

2) Партнери "TPL service" (Користувачі мобільних додатків "TPL service")

Ми збираємо і обробляємо Персональні дані, які ви надаєте нам: ім'я, прізвище, електронну адресу, телефон, при укладанні з нами договору про надання інформаційних послуг шляхом акцепту публічної оферти, розміщеної на Порталі.

Ми збираємо ваші дані також у випадках, коли вам необхідно зв'язатися з нашою службою підтримки партнерів або звернутися до нас через інші канали.

Ви можете створити обліковий запис, який дозволяє зберігати персональні налаштування, завантажувати фотографії, переглядати виконані замовлення тощо.

Ви можете брати участь у рекламних акціях чи розіграшах - в такому випадку ви також будете надавати нам особисті дані. Крім того, ви можете надсилати нам відгуки про сайт і ділитися своєю думкою або звертатися за допомогою при використанні послуг Порталу або Мобільних додатків.

       Персональні дані, які ми збираємо автоматично.

Ми можемо автоматично збирати певні дані, серед яких ваш IP-адреса, дата і час, коли ви користувалися нашими послугами, інформація про апаратне і програмне забезпечення, а також інтернет-браузер, який ви використовуєте, а крім того, інформація про операційну систему вашого комп'ютера або мобільного пристрою, наприклад, версії додатків і налаштування мови. Ми можемо також збирати інформацію про натискання і сторінках, які ми вам показували.

Якщо ви використовуєте мобільний пристрій, ми можемо отримувати дані, що ідентифікують цей пристрій, його налаштування і характеристики, дані місця розташування, збої в роботі програми і інші системні операції. Коли ви здійснюєте замовлення через Портал або Мобільний додаток, наша система фіксує, за допомогою яких засобів і через які сайти воно було скоєно або фіксує сайт, з якого ви перейшли на сайт Порталу або до Мобільним додатків.

Наші Мобільні додатки можуть отримувати доступ до різних служб і даними мобільного пристрою: до адресної книги (контакти), місцезнаходженням і зовнішніх пристроїв зберігання даних (карти пам'яті). У будь-якому випадку, такий доступ не надається без Вашої згоди.

 

       Персональні дані інших осіб, які Ви надаєте нам.

Безумовно ви можете робити замовлення не тільки для себе. Ви можете замовити послугу перевезення для будь-якої особи, надавши нам його номер телефону. Однак, з цього приводу ми повинні повідомити вам, що ви несете відповідальність за те, щоб особа, персональні дані якого ви надали, була проінформована, що ви це зробили, усвідомила і погодилося з тим, яким чином ми використовуємо його персональні дані (як це вказано в даному Положенні про конфіденційність).

 

       Інформація, отримана з інших джерел.

Ця інформація може включати відгуки користувачів, такі як оцінки або компліменти, інформацію користувачів або інших осіб, які надають інформацію в зв'язку з претензіями або спорами, інформацію від страхових постачальників, постачальників фінансових послуг, від загальнодоступних джерел. Ми можемо об'єднати інформацію, зібрану з цих джерел з іншої наявної в нашому розпорядженні інформацією.

       Ми збираємо, використовуємо та обробляємо ваші персональні дані в різних цілях.

1) Користувачі Порталу і Мобільних додатків "TPL service"

  • Розміщення замовлень: ми використовуємо ваші персональні дані для розміщення замовлень на перевезення на Порталі або за допомогою мобільних додатків, і для передачі ваших персональних даних Партнерам з метою виконання Партнерами відповідних замовлень.

  • Служба підтримки клієнтів: ми забезпечуємо цілодобову підтримку клієнтів. Володіючи вашими персональними даними, команда підтримки може допомогти вам з замовленнями і відповісти на пов'язані з ними питання, а також будь-які інші питання.

  • Аккаунт: користувачі Порталу можуть створити обліковий запис на нашому сайті або в Мобільному додатку. Ми використовуємо інформацію, яку ви нам надаєте, щоб управляти аккаунтом.

  • Маркетинг: ми також використовуємо ваші персональні дані (номер телефону та адресу електронної пошти) для розсилки інформації, листів з новинами і рекламних матеріалів. Якщо ви будете брати участь в рекламних акціях, то відповідна інформація буде використана для управління цими акціями.

  • Спілкування з вами: ми можемо звертатися до вас і з інших питань по електронній пошті, по телефону і через електронні повідомлення, в залежності від типу контактної інформації, якою ви з нами поділилися. Ми також докладаємо всіх зусиль для обробки всіх запитів, які ви нам відсилаєте.

  • Відстеження дзвінків: якщо ви телефонуєте в службу підтримки ми використовуємо автоматичну систему визначення номера, щоб ідентифікувати ваш телефонний номер з вашим замовленням - це допоможе і вам, і нам заощадити час. Бесіди зі співробітниками служби підтримки можуть прослуховуватися в режимі реального часу або записуватися з метою контролю якості надання послуг і подальшого навчання нашої команди. Записи зберігаються протягом обмеженого періоду часу і видаляються автоматично, крім випадків, коли ми вважатимемо за потрібне зберегти їх на більш тривалий період (при необхідності, в тому числі з метою розслідування випадків, пов'язаних з порушенням законодавства). Всі записи телефонних розмов будуть використовуватися відповідно до цього Положення про конфіденційність.

  • У деяких випадках ми можемо використовувати ваші персональні дані для обробки і передачі їх державним органам згідно з чинним законодавством України.

2) Партнери "TPL service" (Користувачі мобільних додатків "TPL service").

  • Виконання замовлень: ми використовуємо ваші персональні дані, якщо ви прийняли до виконання замовлення на перевезення, для передачі їх Замовнику - Користувачеві Порталу і Мобільних додатків.

  • Служба підтримки партнерів: ми забезпечуємо підтримку партнерів. Володіючи вашими персональними даними, команда служби підтримки може допомогти вам з замовленнями і відповісти на пов'язані з ними питання, а також будь-які інші питання.

  • Аккаунт: партнери можуть створити обліковий запис на нашому сайті або в Мобільному додатку. Ми використовуємо інформацію, яку ви нам надаєте, щоб управляти членством. Ми надійно зберігаємо, але не передаємо третім особам дані, пов'язані з настройками і статистичною інформацією, що міститься у Вашому Мобільному додатку (настройка фільтрів і алгоритмів вибору замовлень, статистику виконаних замовлень і т.д.).

  • Маркетинг: ми також використовуємо ваші персональні дані для розсилки інформації, листів з новинами і рекламних матеріалів. Якщо ви будете брати участь в рекламних акціях, відповідна інформація буде використана для управління цими акціями.

  • Спілкування з вами: ми можемо звертатися до вас і з інших питань по електронній пошті, по телефону і через електронні повідомлення, в залежності від типу контактної інформації, якою ви з нами поділилися. Ми також докладаємо всіх зусиль для обробки всіх запитів, які ви відправляєте.

  • Відстеження дзвінків: якщо ви телефонуєте в службу підтримки партнерів, ми використовуємо автоматичну систему визначення номера, щоб ідентифікувати ваш телефонний номер з вашим замовленням - це допоможе і вам, і нам заощадити час. Бесіди зі співробітниками служби підтримки можуть прослуховуватися в режимі реального часу або записуватися з метою контролю якості послуг і подальшого навчання нашої команди. Записи зберігаються протягом обмеженого періоду часу і видаляються автоматично, крім випадків, коли ми вважатимемо за потрібне зберегти їх на більш тривалий період (при необхідності, в тому числі з метою розслідування випадків, пов'язаних з порушенням законодавства). Всі записи телефонних розмов будуть використовуватися відповідно до цього Положення про конфіденційність.

  • Юридичні мети: в деяких випадках ми можемо використовувати ваші персональні дані для обробки і передачі їх державним органам згідно з чинним законодавством України.

       При певних обставинах ми передаємо ваші персональні дані третім особам.

1) Користувачі Порталу і Мобільних додатків "TPL service"

  • Розміщення замовлень: ми передаємо ваші персональні дані Партнерам з метою виконання Партнерами ваших замовлень.

  • Треті особи, які постачають послуги: ми можемо використовувати послуги третіх осіб для обробки ваших персональних даних від нашого імені. Ця обробка відбувається з різними цілями, наприклад, для розсилки інформації та рекламних матеріалів. Незалежні постачальники послуг погоджуються з обов'язковим дотриманням конфіденційності і не мають права використовувати ваші персональні дані для інших цілей. Ми не передаємо Ваші персональні дані третім особам для розсилки інформації та рекламних матеріалів.

  • Державні органи: ми передаємо персональні дані в правоохоронні, податкові, фіскальні та інші компетентні органи в тому обсязі, в якому це вимагає чинне законодавство України або якщо це необхідно для запобігання, виявлення або припинення злочинних дій і шахрайства. Крім цього, нам може знадобитися передати персональні дані компетентним органам для захисту наших прав або власності, а також прав і власності партнерів "TPL service"

2) Партнери "TPL service" (Користувачі мобільних додатків "TPL service").

  • Виконання замовлень: ми передаємо ваші персональні дані Замовника - Користувачеві Порталу і Мобільних додатків, замовлення яких ви виконуєте.

  • Треті особи, які постачають послуги: ми можемо використовувати послуги третіх осіб для обробки ваших персональних даних від нашого імені. Ця обробка відбувається з різними цілями, наприклад, для розсилки інформаційних матеріалів. Незалежні постачальники послуг погоджуються з обов'язковим дотриманням конфіденційності і не мають права використовувати ваші персональні дані для інших цілей.

  • Державні органи: ми передаємо персональні дані в правоохоронні, податкові, фіскальні та інші компетентні органи в тому обсязі, в якому це вимагає чинне законодавство України або якщо це необхідно для запобігання, виявлення або припинення злочинних дій і шахрайства. Крім цього, нам може знадобитися передати персональні дані компетентним органам для захисту наших прав або власності, а також прав і власності користувачів Порталу та Мобільних додатків.

       Приймаючи умови цього Положення про конфіденційність при реєстрації, ви надаєте згоду на збір, використання і обробку нами своїх персональних даних і підтверджуєте, що, даючи таку згоду, ви дієте по своїй волі і в своїх інтересах. Згода на обробку персональних даних надається вами для здійснення будь-яких дій щодо персональних даних, які необхідні для досягнення вищевказаних цілей, включаючи, але не обмежуючись: збір, систематизацію, накопичення, зберігання, адаптування, уточнення (оновлення, зміну), використання, поширення (в тому числі шляхом реалізації або передачі), транскордонної передачі, знеособлення, блокування, знищення, а також здійснення будь-яких інших дій з персональними даними відповідно до діючим законодавством України. При обробці персональних даних ми не обмежені в застосуванні способів їх обробки. Обробка персональних даних здійснюється з використанням засобів автоматизації.

Вищевказане згоду є письмовим повідомленням суб'єкта персональних даних про те, що він включається в базу користувачів Порталу та Мобільних додатків в день реєстрації на Порталі та Мобільних додатках. Вашу згоду на обробку персональних даних діє протягом усього терміну використання Порталу і мобільних додатків.

 

       Ми знаємо, що безпека важлива для наших користувачів, і ми дбаємо про безпеку вашої інформації. Ми підтримуємо технічні, фізичні та адміністративні заходи безпеки для захисту вашої персональної інформації від втрати, неправильного використання, несанкціонованого доступу, розголошення або зміни. Деякі заходи, які ми використовуємо, включають міжмережеві засоби захисту, шифрування даних, контроль фізичного доступу до наших центрів обробки даних і засобів контролю доступу до інформації. Тільки авторизований персонал має право доступу до персональних даних під час їх роботи. Ви повинні переконатися, що ваша персональна інформація є точною і що ваш пароль і інформація про реєстрацію облікового запису є безпечними і не надаються третім особам.

Якщо при здійсненні замовлення на перевезення через Портал або Мобільні додатки ви розраховуєтесь з Партнером "TPL service" банківською картою, ви автоматично переходите на сайт відповідного постачальника фінансових послуг і вводите ваші персональні дані і дані банківської картки безпосередньо на сайті цього постачальника фінансових послуг. Наш Портал або Мобільні додатки не збирають будь-які дані ваших платіжних карт, однак Партнери "TPL service", які беруть участь в бонусної програмі і, за певних умов, можуть надавати нам дані своєї банківської картки.

 

 

       Ви також можете зв'язатися з нами, якщо вважаєте, що ми володіємо неправильною інформацією про вас, що ми більше не маємо права використовувати ваші персональні дані або якщо у вас є інші питання щодо використання ваших персональних даних або з приводу даного Положення про конфіденційність. Ви можете видалити свій аккаунт в будь-який момент, увійшовши в нього і вибравши опцію видалення облікового запису.

Ми твердо віримо в захист конфіденційності дітей. Згідно цього переконання, ми свідомо не збираємо і не зберігаємо персональні дані осіб віком до 18 років, наш Портал і Мобільні додатки не призначені для використання особами молодше 18 років. Якщо вам не виповнилося 18 років, будь ласка, уникайте використання та отримуйте доступ до нашого Порталу або Мобільним додатків в будь-який час і будь-яким способом.

 

       Приймаючи умови цього Положення про конфіденційність при реєстрації, ви надаєте згоду на збір, використання і обробку нами своїх персональних даних і підтверджуєте, що, даючи таку згоду, ви дієте по своїй волі і в своїх інтересах.

       Ми приділяємо велику увагу конфіденційності ваших даних. Скориставшись нашими послугами, ви надали нам довіру, і ми це цінуємо. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб зберегти ваші персональні дані в безпеці.

 

Служба підтримки клієнтів: 0930460678

 

Дата публікації: 15.11.2018